Προσφερομενες Υπηρεσιες

Το Ξενοδοχείο Πύλη είναι τοποθετημένο σε μια μοναδική περιοχή. Ανάμεσα στα όρη Κόζιακας και Ίταμος, που διαχωρίζονται από τον Πορταϊκό ποταμό. Ο ποταμός είναι ορατός από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

services

Το κτίριο βρίσκεται σε προνομιούχα θέση, καθώς γύρω του απλώνονται όλα τα αξιοθέατα της περιοχής. Η τοξωτή γέφυρα της Πύλης είναι επίσης ορατή από το ξενοδοχείο. Πολλά μονοπάτια περνάνε κοντά από το σημείο και προσφέρονται για μικρούς ή μεγάλους περιπάτους σε ένα φυσικό τοπίο με απαράμιλλη ομορφιά!

Το ξενοδοχείο διαθέτει μεγάλη βεράντα αλλά και κήπο. Την άνοιξη και το καλοκαίρι, είναι ιδανικά για εορταστικές εκδηλώσεις και δεξιώσεις. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια. Στο εσωτερικό. υπάρχει ευρύχωρη τραπεζαρία με μπαρ, η οποία λειτουργεί και ως αίθουσα δεξιώσεων ή συνεδριακός χώρος, ανάλογα με την περίσταση. Επίσης, υπάρχει μεγάλο σαλόνι με τζάκι στο ισόγειο του κτιρίου. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε μερικές εικόνες από τις εγκαταστάσεις, αλλά και την πλούσια χλωρίδα και πανίδα που θα απαντήσετε όταν επισκεφθείτε το Ξενοδοχείο Πύλη! Καλή διαμονή!

Περιοχη και Θεα

Διαμονη

Δικλινο δωματιο
Τα Classic δίκλινα δωμάτια μας έχουν εμβαδό 20τμ, διατίθενται με ένα διπλό κρεβάτι, ή δύο μονά και μπορούν να πάρουν ακόμα ένα έξτρα κρεβάτι.
Δικλινο δωματιο XL
Τα Extra Large δίκλινα δωμάτια μας έχουν εμβαδό 35τμ, διατίθενται με ένα διπλό κρεβάτι, ή δύο μονά και μπορούν να πάρουν ακόμα δύο έξτρα κρεβάτια.
Τρικλινο δωματιο
Τα Classic τρίκλινα δωμάτια μας έχουν εμβαδό 30τμ, διατίθενται με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό, ή τρία μονά και μπορούν να πάρουν ακόμα ένα έξτρα κρεβάτι.
Τρικλινο δωματιο XL
Τα Extra Large τρίκλινα δωμάτια μας έχουν εμβαδό 40τμ, διατίθενται με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό, ή τρία μονά και μπορούν να πάρουν ακόμα δύο έξτρα κρεβάτια.
Τρικλινο διαμερισμα
Τα τρίκλινα διαμερίσματα μας έχουν εμβαδό 55τμ και αποτελούνται από δύο δωμάτια. Διατίθενται με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό, ή τρία μονά και μπορούν να πάρουν ακόμα δύο έξτρα κρεβάτια.

Οροι Κρατησεων

 • 1. Κρατήσεις

  Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας άμεσα συμπληρώνοντας την ανάλογη φόρμα ή καλώντας μας στο 24340-23191.

 • 2. Ακυρώσεις Κρατήσεων

  Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας, χωρίς καμία επιβάρυνση, έως και δύο εβδομάδες πριν την αναμενόμενη άφιξη σας. Αν ακυρώσετε μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες, θα πρέπει να καταβάλλετε το ποσό της διαμονής σας.

 • 3. Υψηλή Περίοδος

  Αν θέλετε να κάνετε κάποια κράτηση για την υψηλή περίοδο, σας παρακαλούμε να την κάνετε το συντομότερο δυνατόν, για να εξασφαλίσετε διαθεσιμότητα των δωματίων που σας ενδιαφέρουν.

  Κρατήσεις που γίνονται για αυτή την περίοδο, δεν ακυρώνονται.