Σχετικα με το Hotel Pyli

κουδούνι

Η Πύλη βρίσκεται στην είσοδο της πεδινής περιοχής της Θεσσαλίας προς τα ορεινά της Πίνδου. Τα δύο αντικριστά βουνά: Κόζιακας και Ίταμος που διαχωρίζονται από τον Πορταϊκό ποταμό σχηματίζουν μία φυσική μεγαλόπρεπη Πύλη, απ όπου και το όνομα της κωμόπολης.

Την Πύλη χωρίζει από τον συνοικισμό της Πόρτα-Παναγιάς ο Πορταϊκος ποταμός. Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον επισκέπτη, γιατί βρίσκεται στο κέντρο σπουδαίων βυζαντινών και μεταβυζαντινών μνημείων, αλλά και γιατί αποτελεί πέρασμα για τα γραφικά χωριά του Ασπροποτάμου και την Άρτα. Σήμερα είναι έδρα του ομώνυμου Δήμου και αριθμεί περίπου 2.500 κατοίκους, ενώ ολόκληρος ο Δήμος Πύλης φτάνει τους 4.500.

Σ` ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, στους πρόποδες του Κόζιακα, στον παραδοσιακό οικισμό της Πόρτα Παναγιάς, θα βρείτε σε μια έκταση 12 στρεμμάτων, το Hotel Pyli. Σ` αυτό το μοναδικής ηρεμίας περιβάλλον, περιηγητές, ορειβάτες, κυνηγοί και όλοι όσοι θα ήθελαν να αποδράσουν από τους ρυθμούς της πόλης και της καθημερινότητας, θα βρουν το δικό τους χώρο! Καλή διαμονή!

Γνωριστε την Πυλη Τρικαλων

Οροι Κρατησεων

 • 1. Κρατήσεις

  Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας άμεσα συμπληρώνοντας την ανάλογη φόρμα ή καλώντας μας στο 24340-23191.

 • 2. Ακυρώσεις Κρατήσεων

  Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας, χωρίς καμία επιβάρυνση, έως και δύο εβδομάδες πριν την αναμενόμενη άφιξη σας. Αν ακυρώσετε μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες, θα πρέπει να καταβάλλετε το ποσό της διαμονής σας.

 • 3. Υψηλή Περίοδος

  Αν θέλετε να κάνετε κάποια κράτηση για την υψηλή περίοδο, σας παρακαλούμε να την κάνετε το συντομότερο δυνατόν, για να εξασφαλίσετε διαθεσιμότητα των δωματίων που σας ενδιαφέρουν.

  Κρατήσεις που γίνονται για αυτή την περίοδο, δεν ακυρώνονται.